Room for rent: no longer available Arlo in Roermond

  • 90 m2
  • 2 rooms
  • 04 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Royaal appartement (ca. 90m²) met panoramisch uitzicht over de Maas in Roermond en parkeerplaats op privé terrein.
Dit appartement op de 6de verdieping is voorzien van een ruime woonkamer, half open keuken, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, ruime slaapkamer met inbouw kastenwand en een royaal terras over de volledige breedte van het appartement. Het complex ligt op loopafstand van het outlet en de binnenstad. Via de N280 kunt u met een snelle verbinding naar Weert en via de A2 richting Eindhoven. De A73 richting Venlo en Maastricht zijn ook snel bereikbaar.
Zoekt u een combinatie van rust, een mooi uitzicht en het stadse gevoel? Dan is dit het juiste appartement voor u.

Indeling:
Begane grond:
Gemoderniseerde centrale hal met automatische deuren, brievenbussen, intercom, trappenhuis, liftinstallaties, algemene fietsenstalling en privé berging. Privé parkeerterrein met slagboom waar de huurder 1 auto mag parkeren.

6de verdieping:
Middels de overdekte galerij bereikt u het appartement. Entree met meterkast en garderobe. Ruime woonkamer met veel lichtinval welke toegang biedt tot het terras, welke een fantastisch uitzicht biedt over de Maas. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken; vaatwasser, kookplaat, afzuiging, koelkast, oven en wasmachine.
De slaapkamer is bereikbaar via de nette badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en 2de toilet. Het 1ste toilet is separaat gelegen en te bereiken via de werk/studeerkamer (welke eventueel ook als 2de slaapkamer kan fungeren).

Huurprijs incl. water / stook- en servicekosten bedraagt € 1150,- per maand. Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur.

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Shared living room
Show on map