Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Kamer in Roermond?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Kamer in Roermond die aangeboden wordt op KamerRoermond ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Kamer in Roermond.

Kan je al je spullen kwijt in de Kamer? Mag je wijzigingen in de Kamer aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Kamer in Roermond?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Kamer voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Kamer inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Kamer (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Kamer in Roermond? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Kamer er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Kamer goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen