Room for rent: no longer available Heinsbergerweg in Roermond

  • 71 m2
  • 1 room
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Roermond. You can contact the advertiser if you have any questions.

Aan de rand van de Roermondse binnenstad vindt u dit fraaie 1 slaapkamer appartement met eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het appartement in Residentie “Karbstein” is gelegen op de 1e etage en bereikbaar met de lift. Het beschikt over een royale woonkamer met open keuken, bijkeuken, een ruime slaapkamer, keurige badkamer met hoekbad en douche alsmede een separaat toilet.
Residentie "Karbstein" ligt in het verlengde van de Kapellerlaan aan de Heinsbergerweg en bestaat uit 14 sfeervolle appartementen die gesitueerd zijn op de begane grond alsook op de 1e, 2e en 3e etage.

Begane Grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en het bellentableau met videofooninstallatie.
Via de entree krijgt u toegang tot de achterliggende eigen parkeerplaats alsmede de lift c.q. trappenhuis dat u naar o.a. de 1e verdieping brengt.

Indeling appartement:
In de ruime hal bevindt zich de garderobe, de meterkast alsmede de toegang naar de overige ruimtes. Meteen naast de voordeur ligt aan de rechterzijde de ruime slaapkamer. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het complex. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer, het ruime toilet alsmede de bijkeuken.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over een hoekopstelling met inbouwapparatuur van o.a. “Siemens” en "Pelgrim" bestaande uit een koel-vriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat met afzuigkap alsmede een vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar alwaar u de aansluitingen voor het witgoed alsmede de HR Combiketel van Nefit aantreft. Voorts beschikt de woonkamer over een Frans balkon. De videofooninstallatie hangt naast de thermostaat in de woonkamer.

Het gehele appartement is, m.u.v. de bijkeuken en de sanitaire ruimtes, voorzien van een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Honden zijn helaas in dit complex niet toegestaan.

Huurgegevens:
- De huurprijs incl. parkeerplaats excl. GWE bedraagt € 950,- per maand.
- De waarborgsom bedraagt € 1500,-

Read more with an subscription!

General information

City Roermond
District/Neighbourhood: Kapel-Muggenbroek
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map